FOREDRAG

Du kan booke forfatteren Sara Omar til et spændende arrangement, hvor hun fortæller publikum om baggrunden for sine anmelderroste bøger Skyggedanseren og Dødevaskeren. Der er også mulighed for, at publikum kan få mættet deres nysgerrighed og stille spørgsmål til bøgerne, og alle kan få en bogsignering.

Få et helt unikt indblik i Sara Omars roman Skyggedanseren, der handler om en udsat piges ensomme og indædte kamp for at undslippe barndommens mørke og finde frihed i et nyt liv i norden.

I romanen møder læseren igen pigen Frmesk, der også var hovedpersonen i Dødevaskeren. Nu er Frmesk blevet en ung kvinde, der kæmper for sine rettigheder som kvinde og som menneske. Hun trodser sin fars forventninger til en muslimsk kvinde, og ender med at må flygte for sit eget liv.

Sara Omar fortæller om inspirationen til bogen og hvilke bevæggrunde, der ligger til grund for plottet. Grib en enestående mulighed for at blive klogere på en af vores tids mest fremragende forfattere og bøger.

Dette arrangement med Sara Omar, hvor hun fortæller om sin bestseller Dødevaskeren, giver dig en spændende mulighed for at få indsigt romanen og Sara Omars arbejde med denne. 

Romanen har skabt stor debat i samfundet på grund af bogens kontroversielle indhold om kvindeundertrykkelse, incest, pædofili, vold, æresdrab og social kontrol i visse muslimske kredse. Den danner et billede af, hvordan det muslimske patriarkat bruger religionen til at legitimere deres ugerninger.

KONTAKT


For henvendelser kan du kontakte Sara på: [email protected]

For presse og rettigheder kan du kontakte Camilla Høy fra Politiken på: [email protected]